2015. június 7., vasárnap

Gyümölcs és zöldséglevek


Szereted őket? Nyáron a legjobbak!
 Folyékony étel, ami eltelít és tele vannak vitaminokkal és ásványi agyagokkal.:)

Amit érdemes megemlíteni, hogy hiba lehet, ha túl sok édes gyümölcsöt használunk az elkészítésénél. A gyümölcs fruktózban gazdag, ami hirtelen megemeli a vércukorszintet. Óvatosan a nagyon édes gyümikkel.

Fontos, hogy tegyünk bele zöld színű zöldséget, mert azok klorofillban gazdagok, a vérsejtek oxigénellátását segítik, javul tőlük vérkeringés és a cukorszint ingadozás is elkerülhető.

Fontos az időzítés! Legjobb éhgyomorra, étkezés előtt fél órával kell meginni.

Az elkészített italt 15 percen belül el kell fogyasztani!

Lassan, kortyonként  igyuk meg. Így az emésztő enzimek elkezdenek szépen dolgozni, könnyebb és gyorsabb lesz az emésztés. A gyomor nagyon érzékeny!

Fontosak nagyon a zöldség és gyümölcslevek, fogyasszátok rendestesen! Szebb lesz a bőrötök, erősebb az immunrendszeretek és energikusabbak is lesztek tőlük!

Méregtelenítő:
1 kisebb gyömbér, 2 sárgarépa, 1 alma

Edés után:
1 narancs, 1/2 csésze mandula, 1 édesburgonya, 1 alma

Immunerősítő:
1 grapefruit, 1 narancs, 2 kivi

Energetizáló:
3 káposztalevál, 1/2 csésze szőlő, 1/2 uborka, 1 zöldalma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése