Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november 16, 2011

Ma futi...

Tegnapi futás elmaradt, helyette talajon tornáztam: csípő, fenék, belsőcomb és pici has=35 perc volt, jól esett.:) Ma szeretnék 60 percet gyalogolni-futni, ezalatt min 5 km-t megtenni és olyan 320-330 kcal elégetni!:)) Nagyon negatív vagyok ma.:( Nyomott és álmos. Pedig jó éjszakánk volt, de mégis. Lehet bujkál bennem valami???:( Mai hamik: F: tejeskávé R: fél tk. zsemle, 1 sz. sonka, 1 sz. U1 sajt T: 3 mandarin E: müzlistálnyi spenót U: krémtúró, Nonó módra 9 dkg túró, 1 evk. kefir, 1 evk. natúr zabpehely, 2 csepp édesítőszer V: shake a futás után Tartottam a mai hami tervet!:) Éljen!!!:) Futás eredményem: 60 perc alatt 5,8 km és 420 kcal!!!:D Megfelelő pulzus mellett. Szuper volt!:) Ez heti 3 szor, mellette a Réka torna és nem lesz problémám!!!:)) Tudom, más 20-30 perc alatt fut le 6 km-t vagy többet. De én mégis elégedett vagyok. Mert jól esik, jól érzem magam közben és utána is. Nem fulladok ki, de mégis szakad rólam a víz... nekem nagyon bejött a pulzus koordinált edzés.:)

Újabb cél:

Mert ugye célok nélkül nem lehet élni!:) A célom: Mikulásra 65 kg leszek!:) ....vagyis aznap mikor a Mikulás érkezik, Őt már 65 kg-val várjam.:)) Lehet, hogy van, akinek vicces, de engem ezek a kis célok hajtanak.:))) Ez is meglesz, Karácsonyra pedig 64 kg leszek!:)))) Én, az Újévet bizony nem úgy kezdem, hogy fogadalmat teszek, hogy: Na majd most!!! Hanem, azt mondom: Csak így tovább, már nincs sok!:))

2. pulzusvezérelt futásom...

Tegnap 50 perc alatt, 4.7 km-t tettem meg és 315 kcal-t égettem el.:))) Átlagosan 130-as pulzuson tartott a gép... Rájöttem nekem nem a megtett táv a fontos, hanem a kcal. Hisz a pulzus koordinált edzésnél sokszor megyek 5-6-on, amivel nem haladok annyit, de mégis szakad rólam a víz, jól érzem magam és élvezem ezt a 50 percet, ami ma már 60 perc lesz.:)) Nagyon szeretem a futópadot.:D Cél az lesz, hogy heti 3 szor, 60 perc alatt, min. 5 km megtegyek. Az egy héten 15 km, ami szerintem már jó kis állóképességet ad nekem.:)) Kezdem megszereti a futás-nak ezen formáját? Ami sztem a legjobb formája, hisz nem halsz meg a végére, de elfáradsz. Hatásos mert, izzadsz nagyon, de odafigyelve a pulzusra és a zsírégetésre koncentrálva.:))

Hihetetlen!:))

Az előbb a Lányokkal tornáztam a Réka 2010 20 perc Felsőtest tornáját...szuper volt.:) Amival álltam neki, Pancsi édesen aludt a szobájában... De, Panka tündér, ahogy meghallja a DVD-ről, hogy számol a Réka, azonnal felébred és sír, ameddig nem hozom ki és nem nézhet vagy nem veszem karba és csinálom vele... hüppög. Kérem szépen, van igazság abban, hogy akivel már a pociban tornáznak, akkor vele együtt születik a mozgás szeretete.:) Anyu pont jött, nem akarta elhinni.:)) Szó szerint élvezi a tornát.:) És hát arról nem is beszélve, hogy a 1-1 kg-s súlyzóm után, a kis Vacak már 5310 g!:))

Három hét Alakreform és a futópad...

Kép
Vége a három hétnek. Az Alakreform magazin tornái szerintem nagyon jók voltak...fogom használni őket továbbra is.:) Elégedett vagyok az eredménnyel is. 3 hét alatt 67.8 kg-ról 66,1 kg lettem, vagyis 1,7 kg-t fogytam. Nagyon boldog a kis szívem.:)) Fotóztam előtte és utána is magam! Az első képen a kedvenc gatyómban, amit 60 kg-val vettem magamnak. Alig jött rám 3 hete, most már azért jobb a helyzet...de messze még az, amit látni szeretnék, de már rajta vagyok az úton és ez a lényeg.:) A második képen jól látható, hogy alakult a combom, csípőm: a harmadikon pedig, hogy eltűnt a hátamról az utált hurkácska.:) Nem olyan durva változás, lehet van, akinek fel sem tűnik, de nekem fontos. Apró, pici dolgok hoznak nagy eredményt! És mindennek örülni kell. Én ÖRÜLÖK NAGYON!!!:)) És hát a futópad.:) Komolyan mondom ez a pulzusvezérelt mozgás valami csúcs!:) 40 perc alatt voltam 2 szer holtponton, de többször szárnyaltam is. Mindig feljebb, lejjebb vitte a gép az intenzitást. Ő maga, mint egy sze

Futásssssssssssssss!:)

Megvan a futópad.:) Kölcsön kaptuk, de nagyon szuper kis gép.:) Úgy döntöttünk, hosszas kutakodás, olvasgatás után Ádussal, hogy a pulzustartományukat figyelembe véve, fogunk edzeni a gépen, vettünk hozzá övet, mert ez a legjobb cardió mozgás. Aztán majd idővel már futunk is. Most a cél a fogyás, zsírégetés, aztán majd az állóképesség növelés lesz.:)) 40-60, később 90 perceket kell edzenem a gépem úgy, hogy a pulzusom 116-136 között legyen, vagyis olyan 125-130 környékén kell tartani.:) Amit a gép majd intéz is nekem, ha kell lassít, ha kell gyorsít majd.:) Ezt találtam: Ha intenzív mozgást végzünk, például gyorsan, teljes erőbedobással futunk, a mozgás egész ideje alatt megmarad a szénhidrátból történő energianyerés, és nagy valószínűséggel még azelőtt elfáradunk, mielőtt ebben változás állhatna be. Közepesen intenzív mozgás, például kocogás, kerékpározás esetén azonban mikor nagyjából elfogy a raktározott szénhidrát mennyisége, a szervezet átáll a dominánsan zsírból tö